Biodynamisk
KST til babyer

Biodynamisk kranio sakral terapi er en blid og dyb behandlingsform, der helt er på babys præmis. Du er som forælder en vigtig del af behandlingen, og der sker ingen behandling, hvis ikke relationen og trygheden er der.
Du kan med fordel have en yndlingsbamse eller nusseklud med, som din baby allerede bruger, når det skal finde tryghed.

Biodynamisk KST hjælper både krop og sind

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er en utrolig blid og dyb behandlingsform, der kan hjælpe alle – uanset alder. Det er en behandlingsform som kan virke som en dyb afspænding, hvor jeg bl.a. møder dit nervesystem og den energi, der er til rådighed hos dig. Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er en behandlingsmetode, der fokuserer på at genoprette kroppens naturlige balance og helbredelsesprocesser.

Vi ved, at kroppen husker – og den husker også, da den havde det godt. Det er det udgangspunkt, som jeg arbejder ud fra. Med den biodynamiske tilgang lytter jeg til din krops ressourcer og dens intelligens. Med en god viden i kroppens anatomiske og fysiologiske fundament, giver jeg din krop mulighed for at finde en ny balance, hvor der skabes mulighed for at slippe evt. blokeringer og spændinger, som du kan opleve i din krop og i dit sind.

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er ikke kun en effektiv behandling for fysiske smerter og ubalancer, men den kan også hjælpe med at lindre stress, angst og følelsesmæssige blokeringer. Det er en holistisk tilgang, der tager hensyn til både kroppen og sindet.

Kranio Sakral Terapi til babyer

Som forældre kender vi instinktivt vores børns signaler – især når de har det svært eller er utilpasse. Måske har du været til lægen eller spurgt din sundhedsplejerske adskillige gange uden at kunne finde en til årsagen. 

Årsagen kan ligge mange steder og baby bruger gråden som tale, når noget er forkert. Derfor spørger jeg tit ind til både undfangelse, graviditet og fødsel, for der kan ligge flere ting der, som vi slet ikke er bevidste om. Henrik Dybdahl har skrevet bogen fostrets og fødslens psykologi, hvis du ønsker at snuse mere til det område.

En behandling af din baby vil derfor altid være på barnets præmis. Derfor er det ikke sikkert, at jeg har så meget hænderne på din baby, som du har en forventning om. Nogle gange er det måske lige præcis det, der skal til – at dit barns grænse bliver hørt og respekteret.

Baby er heldigvis meget tydelig i sit kropssprog, så jeg vil nemt kunne aflæse om det er ok, jeg har hænderne på.

Behandlingerne er også gavnlige for større børn, der kan have svært ved at falde i søvn eller udvise urolig adfærd. Med Biodynamisk Kranio Sakral Terapi kan du give dit barn mere ro, færre tics og bedre nattesøvn.

 

Hvorfor er Biodynamisk Kranio Sakral Terapi gavnligt for børn?

KST-terapi til børn i Nordjylland

Som professionel behandler med overbygningen til behandling af børn, fokuserer jeg også på at tilbyde den bedst mulige pleje og behandling til dit barn. Jeg tilbyder behandling i børnehøjde ved at fokusere på at forstå barnets behov og tilbyde behandling på barnets præmisser. Derfor er det eksempelvis vigtigt for mig at holde de nødvendige pauser under behandlingen for at give plads til barnet for at være i det og mærke sig selv. 

Gennem dialog vil jeg få dem til at føle sig trygge og sikre i mine hænder. Det er min primære opgave at sørger for, at både du og dit barn føler sig trygge og godt tilpas under behandlingen.

Som tidligere folkeskolelærer og nu som terapeut ved jeg, at det kan være udfordrende at få børn til at slappe af. Men i min klinik tager vi os altid god tid til at skabe en behagelig og tryg stemning, så det bliver en god og positiv oplevelse for dit barn. 

Hvis jeres barn har brug for det, så må begge forældre gerne være tilstede – for jeres nærvær er det vigtigste!

Hvis du mener, at dit barn kunne have gavn af en behandling hos mig, er du velkommen til at kontakte mig eller bestille en tid til en konsultation!

 

Skriv en besked

Hvis du har spørgsmål eller ønsker omkring forløb eller sessioner, er du velkommen til at kontakte mig via besked. Jeg vil bestræbe mig på at svare dig inden for 2 hverdage eller hurtigst muligt.