Biodynamisk
KST til børn

Biodynamisk kranio sakral terapi er en blid og dyb behandlingsform, der kan bruges på mennesker i alle aldre. Den virker som en afspænding og involverer mødet med kroppens nervesystem og energi.

Biodynamisk KST hjælper både krop og sind

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er en utrolig blid og dyb behandlingsform, der kan hjælpe alle – uanset alder. Det er en behandlingsform som kan virke som en dyb afspænding, hvor jeg bl.a. møder dit nervesystem og den energi, der er til rådighed hos dig. Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er en behandlingsmetode, der fokuserer på at genoprette kroppens naturlige balance og helbredelsesprocesser.

Vi ved, at kroppen husker – og den husker også, da den havde det godt. Det er det udgangspunkt, som jeg arbejder ud fra. Med den biodynamiske tilgang lytter jeg til din krops ressourcer og dens intelligens. Med en god viden i kroppens anatomiske og fysiologiske fundament, giver jeg din krop mulighed for at finde en ny balance, hvor der skabes mulighed for at slippe evt. blokeringer og spændinger, som du kan opleve i din krop og i dit sind.

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi er ikke kun en effektiv behandling for fysiske smerter og ubalancer, men den kan også hjælpe med at lindre stress, angst og følelsesmæssige blokeringer. Det er en holistisk tilgang, der tager hensyn til både kroppen og sindet.

Kranio Sakral Terapi til børn

Som forældre kender vi instinktivt vores børns signaler – især når de har det svært eller er utilpasse. Hvis din lille baby oplever uafbrudt gråd, spændt krop og kramper, vil man ofte påstå, at det er KOLIK. Her kan Biodynamisk Kranio Sakral Terapi hjælpe med at lindre symptomer på kolik, stramt tungebånd, ørepine og generel uro i kroppen.

Behandlingerne er også gavnlige for større børn, der kan have svært ved at falde i søvn eller udvise urolig adfærd. Med Biodynamisk Kranio Sakral Terapi kan du give dit barn mere ro, færre tics og bedre nattesøvn.

Jeg har ekspertise i behandling af en lang række børnesygdomme og tilstande, herunder nyfødte med en vanskelig fødsel, børn med skævt kranie, børn der udviser ubehag, børn med diagnoser og mellemøresbetændelse. Min erfaring og ekspertise giver mig mulighed for at identificere og behandle disse tilstande med høj præcision og nøjagtighed.

Hvorfor er Biodynamisk Kranio Sakral Terapi gavnligt for børn?

Hvorfor er Biodynamisk Kranio Sakral Terapi gavnligt for teenagere?

KST-terapi til børn i Nordjylland

Som professionel behandler med overbygningen til behandling af børn, fokuserer jeg også på at tilbyde den bedst mulige pleje og behandling til dit barn. Jeg tilbyder behandling i børnehøjde ved at fokusere på at forstå barnets behov og tilbyde behandling på barnets præmisser. Derfor er det eksempelvis vigtigt for mig at holde de nødvendige pauser under behandlingen for at give plads til barnet for at være i det og mærke sig selv. 

Gennem dialog vil jeg få dem til at føle sig trygge og sikre i mine hænder. Det er min primære opgave at sørger for, at både du og dit barn føler sig trygge og godt tilpas under behandlingen.

Som tidligere folkeskolelærer og nu som terapeut ved jeg, at det kan være udfordrende at få børn til at slappe af. Men i min klinik tager vi os altid god tid til at skabe en behagelig og tryg stemning, så det bliver en god og positiv oplevelse for dit barn. Vi kan starte med at sidde sammen eller bruge lidt af mit legetøj for, at gøre barnet tryg. Hvis jeres barn har brug for det, så må begge forældre gerne være tilstede – for jeres nærvær er det vigtigste!

Hvis du mener, at dit barn kunne have gavn af min ekspertise, er du velkommen til at kontakte mig eller bestille en tid til en konsultation!

 

Skriv en besked

Hvis du har spørgsmål eller ønsker omkring forløb eller sessioner, er du velkommen til at kontakte mig via besked. Jeg vil bestræbe mig på at svare dig inden for 2 hverdage eller hurtigst muligt.